E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποκάλυψη: Ο Bowie και ο Jagger συμμετείχαν σε όρyιο με γνωστή Αγγλίδα τραγουδίστρια

Seχ, drugs and rock 'n' roll

Αποκάλυψη: Ο Bowie και ο Jagger συμμετείχαν σε όρyιο με γνωστή Αγγλίδα τραγουδίστρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν αναμενόμενο ότι μετά τον θάνατο του David Bowie θα έρχονταν πολλά συμβάντα (και δη τα πιο πικάντικα...) από την πολυτάραχη και διαρκώς στα όρια ζωή του, ιδίως όταν ήταν νέος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, λίγο πριν κλείσει ένας μήνας από τον θάνατό του, τα αγγλικά tabloid φέρνουν στην επιφάνεια τη μαρτυρία ενός από τους σωματοφύλακές του, σύμφωνα με την οποία υπήρξε ένα βράδυ όπου οι δύο παλιόφιλοι, ο Bowie και ο Jagger, συμμετείχαν σε ένα όρyιο με γνωστή Αγγλίδα τραγουδίστρια σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Ο Stuart George, 71 ετών πλέον και πρώην σωματοφύλακας, υποστηρίζει ότι το 20λεπτο όρyιο σeξ και ναρκωτικών έγινε στο ξενοδοχείο New York Plaza. Και υποστηρίζει ότι στο διάσημο τpίο ήθελε να... συμβάλλει με τη δική του διασημότητα (και όλα τα υπόλοιπα) ο γνωστός χορευτής Rudolf Nureyev, που βρισκόταν μαζί τους εκείνο το βράδυ. Όμως οι άλλοι δυο του το αρνήθηκαν ευγενικά, παρά το ότι ο Ρώσος χορευτής επέμενε να πάρει μέρος στη βραδιά των famous και των πολλών ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σωματοφύλακας αποκαλύπτει (τρόπος του λέγειν, βεβαίως) ότι εκείνο το βράδυ υπήρχαν στο δωμάτιο μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, και ότι τη γνωστή τραγουδίστρια, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτει, την είχε φέρει στο πάρτι ο Mick Jagger. Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι γνωρίζει όλα αυτά από πρώτο χέρι, καθώς βρισκόταν σε βοηθητικό χώρο της τεράστιας σουίτας του ξενοδοχείου, απ' όπου ήταν υποχρεωμένος να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν και εφόσον χρειαζόταν στον Bowie.

Ο σωματοφύλακας είπε ότι όλοι βγήκαν από την κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους. Όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι η δουλειά του δίπλα σε έναν ροκ σταρ όπως ήταν στα μέσα της δεκαετίας του '70 ο Bowie δεν ήταν και το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου, καθώς η διάθεσή του άλλαζε συχνά (λόγω και της χρήσης ναρκωτικών), ενώ υπέφερε και από κατάθλιψη ύστερα από το διαζύγιό του με την πρώτη του σύζυγο, την Angie. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρχαν μάλιστα μέρες που κλεινόταν για ημέρες μέσα στο δωμάτιό του ακούγοντας μόνο τη μουσική του και, όπως λέει ο George, δεν τον είχε δει ποτέ τόσο πεσμένο απ' όσο όταν χώρισε με την Angie. Πάντως, εκείνη την εποχή, όπως λέει ο σωματοφύλακας, τα όρyια ήταν μέσα στο πρόγραμμα του ροκ τραγουδιστή, ενώ σημειώνει ότι τον είχε βρει μαζί με τον Jagger και άλλες φορές ξαπλωμένους στο κρεβάτι. 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρείτε γυναικεία και ανδρικά ρούχα έως 60% στο Politikos!

Σήμερα

Μοναδικές προσφορές στο Politikos!

Δώρο ‑20% για πτήση, με μία Aegean Bonus Visa Debit!

Προχτές

Kρατήσεις και ταξίδια μεταξύ 01.05.24 - 31.03.25

Πασχαλινά λευκά είδη για να ανανεώσετε το χώρο σας!

Πριν 3 μέρες

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Γνωρίστε την αριστοκρατική Βιέννη με ‑20%!

Πριν 5 μέρες

Κάντε κράτηση έως 14/04!

Πασχαλινά λευκά είδη από 4,90€ !

Πριν 6 μέρες

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Βρείτε Πασχαλινά είδη σπιτιού σε μοναδικές τιμές!

Πριν 1 εβδομάδα

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Notos: Outlet offers έως ‑60%!

Πριν 2 εβδομάδες

Ισχύει για αγορές έως 04/04/2024

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.