E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτοί είναι οι 20 παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη

Κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη

Αυτοί είναι οι 20 παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το Nomads ξεκινάει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 20:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι 20 παίκτες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του αθλητικού, του επιχειρηματικόυ αλλά και του καθημερινού κόσμου, έχουν πετάξει ήδη στην εξωτική Μαδαγασκάρη και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το έπαθλο των 150.000 ευρώ. Ποιοι είναι λοιπόν οι φετινοί συμμετέχοντες του Nomads;

Αννίτα Ναθαναήλ, 50 ετών. Επιχειρηματίας, Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αννίτα Ναθαναήλ σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο, μιλάει συνολικά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς AΝΤ1 και SevenΧ. Το 2000 γνώρισε το σύζυγό της, τον Αμερικανό και πρώην επαγγελματία πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Σήμερα, έχουν δύο έφηβες κόρες και έχουν ιδρύσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η ίδια κυκλοφόρησε πέρσι τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Η οικογένεια για την Αννίτα Ναθαναήλ είναι προτεραιότητα. Στο άκουσμα του Nomads οι κόρες της είχαν μία και μόνο αντίδραση: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Όσο θα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, ξέρει πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, εκείνα του συζύγου της. Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο το 1989, ενώ ήταν πεζή στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Για την ίδια, η εμπειρία του Nomads είναι μια ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ζωντανή. Θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς, όπως λέει, η ψυχή δεν έχει ηλικία. Θέλει το Nomads να είναι η καλύτερη ιστορία που θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της. Άλλωστε, οι ιστορίες επιβίωσης την γοήτευαν ανέκαθεν.

Είναι φυσιολάτρης κι ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια. Η μεγάλη της αγάπη όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις (σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος) είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλέξανδρος Σήαρς, 25 ετών. Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, Αθήνα

Ο Αλέξανδρος Σήαρς έχει σπουδάσει Αθλητικές Επιστήμες στο Ην. Βασίλειο κι έχει διακριθεί με την ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του Bangor. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εργάζεται ως προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και με τη βοήθειά του, επαγγελματίες αθλητές και μη, καταφέρνουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Τα τελευταία πέντε χρόνια μπήκε στη ζωή του η καλλισθενική γυμναστική. Είναι αθλητικός τύπος και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να γυμνάζεται. Έχει ασχοληθεί με την ορειβασία, την άρση βαρών, το στίβο, το crossfit και το american football.

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι ο σκύλος του, ο Ντ’ Αρτανιάν. Μάλιστα, απέκτησε πτυχίο Εκπαίδευσης Σκύλων μόνο και μόνο για να τον εκπαιδεύσει σωστά και θεωρεί πως αυτό είναι μια πράξη ευθύνης προς τον σκύλο του. Δηλώνει λάτρης της φύσης ενώ είναι οργανωτικός, κοινωνικός και τολμηρός. Έχει μάθει να λειτουργεί με πρόγραμμα και το Nomads είναι για εκείνον μία μεγάλη πρόκληση.

Δήμος Χαριστέας, 35 ετών. Γυμναστής, πρώην ποδοσφαιριστής. Σέρρες

Ο Δήμος, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ασχολείται με τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τον Άρη ενώ έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Διαγόρα Ρόδου, της Νίκης Βόλου και της Kickers Offenbach. Είναι ο μικρός αδελφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στα γήπεδα και τις αλάνες.

Το ποδόσφαιρο του δίδαξε πολλά για τη ζωή και τους ανθρώπους, αν και στα 27 του, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αναγκάστηκε να το αφήσει. Έκτοτε, εργάζεται ως γυμναστής. Ζει μόνος του από 16 ετών και αυτό, όπως λέει, τον έχει κάνει αγωνιστή. Στη ζωή του πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η γυμναστική και ο σκύλος του, ο Black. Ανταγωνιστικός και εξωστρεφής, ξέρει να παίζει ομαδικά και να κερδίζει.

Νίκος Χουλιάρας, 38 ετών. Ιδιοκτήτης Μini Market. Κερατσίνι, Πειραιάς

Ο Νίκος Χουλιάρας είναι ιδιοκτήτης Mini Market στο Κερατσίνι ενώ τα Σαββατοκύριακα εργάζεται ως υπεύθυνος σε νυχτερινό κλαμπ.

Μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού που του έδωσαν τα πάντα. Τους έχασε όταν ήταν 21 ετών και από τότε παλεύει μόνος του. Με την πρώην σύζυγό του έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρία, η οποία σήμερα είναι 8 ετών και o Nίκος Χουλιάρας δεν χάνει ούτε λεπτό από τον χρόνο που μπορεί να περνάει μαζί της.

Από μικρός παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο ενώ έχει πολύ καλή σχέση με τη θάλασσα. Κάνει καταδύσεις και κολύμπι κι όταν έχει χρόνο ψαρεύει με ψαροντούφεκο. Ανέκαθεν ήταν πολύ αυστηρός με τους στόχους του. Είναι εγωιστής, υπομονετικός και κοιτάζει πάντα εκεί που θέλει να φτάσει. Το πιο δύσκολο πράγμα για τον ίδιο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.  Κατά τ’ άλλα, δηλώνει πως τίποτα δεν τον τρομάζει στο Nomads. Αντίθετα, όπως λέει, το Nomads θα τρομάξει από αυτόν.

Mike, 25  ετών. Τραγουδιστής, Αθήνα

O Mike είναι τραγουδιστής και στιχουργός. Ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ράπερ.

Αν και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα, αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο και να ασχοληθεί με την μουσική. Συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι, «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», στο οποίο συνεργάστηκε με την Demy. Το πρώτο solo single του ήταν το τραγούδι «Εμμονή» και ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την Άννα Βίσση στο remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» αλλά και με την Ελένη Φουρέιρα στο  «Τι Κοιτάς».

Οι καταδύσεις από βατήρα, του έχουν μάθει, όχι μόνο να συνεργάζεται με τους ανθρώπους αλλά και να συγχρονίζεται μαζί τους για έναν τελικό στόχο. Είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα πως το Nomads θα τον φέρει κοντά σε τόσους διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Το μόνο που δεν θα του λείψει στο Nomads είναι η μουσική γιατί την έχει πάντα στην καρδιά του.

Μαριάννα Καμαρωτάκη, 34 ετών. Προπονήτρια Cross Training, Γλυφάδα

Η Μαριάννα Καμαρωτάκη έχει καταγωγή από την Κρήτη και είναι προπονήτρια Cross Training. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Αισιόδοξη, ανεξάρτητη, παρορμητική και αυθόρμητη δηλώνει ότι έχει «μούρλα» γι’ αυτά που αγαπάει.  Αν και έχει έντονη προσωπικότητα, προτιμάει να δίνει κίνητρα στους ανθρώπους γύρω της και όχι να τους διατάζει.

Της αρέσει να συνεργάζεται με όσους είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους.  Πάντα ήθελε να ζήσει μια περιπέτεια στην παραλία και το Nomads είναι γι’ αυτήν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχει μεγάλη αδυναμία στο σκύλο της και τον πατέρα της.

Χρήστος Βασιλόπουλος, 40 ετών. Ηθοποιός, Λος Άντζελες

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική τα έκανε στην Ελλάδα. Πριν από εννέα χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία εδώ για να κάνει μία νέα επαγγελματική αρχή στο Λος Άντζελες. Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Επίσης, συμμετείχε σε επτά επεισόδια  της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και  έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά  «Blindspot».

Ο Χρήστος είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή  και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain. Αθλείται από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Έκανε για αρκετά χρόνια πόλο, έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo,  ενώ τώρα προπονείται στο Brazilian Jiu jitsu.

Το Nomads για εκείνον είναι ακόμη μία εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει και νίκη για εκείνον θα είναι να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Τραϊάνα Ανανία, 29 ετών. Τραγουδίστρια και ηθοποιός, Αθήνα

Η Τραϊάνα Ανανία ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» και πέρασε με άριστα τις εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού.

Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσω της συμμέτοχής της στην καθημερινή σειρά του AΝΤ1, «Συμμαθητές» με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ίριδας. Η καριέρα της στο τραγούδι άρχισε το 2013 όταν συνεργάστηκε πρώτη φορά με τους ONIRAMA. Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες. Το 2017-2018 κυκλοφόρησε τα δύο digital singles «Όταν θα φύγω»  και το  «Αρκεί να θες» μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εξωτερική της εμφάνιση ενώ έχει επιλέξει τα κοντά μαλλιά γιατί θέλει να προσέχει πού σπαταλάει τον χρόνο της. Το Nomads είναι για εκείνη μια ευκαιρία να αναζητήσει κομμάτια του εαυτού της έξω από την τέχνη κι όπως λέει, αν είναι η νικήτρια, αυτό θα σημαίνει πως έχει νικήσει πολλές από τις φοβίες της.

Δημήτρης Μαρμαράς “DIMAR”, 35 ετών. Old School Barber, Πάφος

Ο Δημήτρης Μαρμαράς είναι ένας Old School Barber που διώχνει όποιον πελάτη του ζητάει να του ξυρίσει τα γένια. Είχε ξεκινήσει σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία τις οποίες τελικά άφησε στη μέση αφού συνειδητοποίησε πως δεν τον αντιπροσωπεύουν. Ανακάλυψε τυχαία το ταλέντο του στην κομμωτική όταν κούρεψε έναν φίλο του. Τελικά έφτιαξε έναν χώρο μόνο για άντρες πελάτες στην Πάφο.

Του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ και το motocross, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες ασχολείται με το crossfit. Αγαπά την πρόκληση σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο καθώς και την ανεξαρτησία. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που βάζουν «ταμπέλες» και εκτιμά την αυθεντικότητα. Στην Μαδαγασκάρη φαντάζεται τον εαυτό του να ηγείται καθώς, όπως λέει, δεν έχει μάθει να είναι follower.  Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ως ο νικητής του Nomads.

Δήμητρα Αλεξανδράκη, 28 ετών. Μοντέλο, Kρήτη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εργάζεται ως μοντέλο ενώ έχει λάβει μέρος σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντική στιγμή στην πορεία της στο modelling είναι η φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Από το 2016 διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς. Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ αλλά η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η σκυλίτσα της, η Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.  

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις και την καλή ζωή αν και στο πίσω μέρος του μυαλού της, όπως λέει, βρίσκεται και η νίκη. Περιμένει από τους συμπαίκτες της να της συμπεριφέρονται καλά γιατί αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνει πως από ομαδική μπορεί να γίνει ατομική… βόμβα.

Σίσσυ Ζουρνατζή, 28 ετών. Instagrammer, Θεσσαλονίκη

Η Σίσσυ Ζουρνατζή μένει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram. Ο προσωπικός της λογαριασμός μετράει πολλές χιλιάδες followers. Το Instagram μπήκε τυχαία στη ζωή της και ταίριαξε, όπως λέει, στην προσωπικότητά της. Είναι άμεσο και διαδραστικό και της δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεται σκέψεις και προτάσεις που αφορούν στο στιλ.

Έπαιζε για 9 χρόνια volley ώσπου το άφησε για να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις. Από τότε έχει κρατήσει το ομαδικό πνεύμα και την αγάπη για την άσκηση. Δεν της αρέσουν τα γυμναστήρια και προτιμάει τη γυμναστική στη φύση και τα extreme sports.  

Έχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αντικείμενο. Το 2010 στέφθηκε Star Πελοπόννησος. Εκκεντρική και ατίθαση, της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στη ζωή και την εμφάνισή της. Νιώθει ότι επικοινωνεί περισσότερο με τους άντρες και λιγότερο με τις γυναίκες, που παραδέχεται ότι είναι γκρινιάρες και παράξενες. Μπαίνει στο Nomads γιατί «θέλει να μπει στο μάτι των haters».

Μάριος Ακριβόπουλος, 43 ετών. Αγρότης - Πωλητής Λαϊκής Αγοράς, Παλατίτσια Βέροιας

Ο Μάριος καλλιεργεί τα χωράφια του στη Βέροια και πουλάει τα προϊόντα του σε πάγκους στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης. Είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, του Ιλαρίωνα. Αυτός του ζήτησε να έρθει στο Nomads και ο Μάριος, ως ο ήρωάς του, φτάνει ως την Μαδαγασκάρη για να τον κάνει περήφανο.

Η λαϊκή αγορά του έμαθε να είναι επικοινωνιακός, δραστήριος και καλός ακροατής. Παραδέχεται πως λόγω ηλικίας ίσως υστερεί στα αγωνίσματα αλλά η εμπειρία και το μυαλό του θα τον οδηγήσουν στη νίκη. Το Nomads είναι για αυτόν μια ευκαιρία να πετάξει για λίγο τα HandsFree ακουστικά  και να μην ακούει πια τον ήχο του κινητού του, που χτυπά ασταμάτητα.

Κάτια - «Τίνκερμπελ» - Τσόβγκαν, 29 ετών. Πρωταθλήτρια Muay Thai, Αργυρούπολη

Η Κάτια Τσόβγκαν γεννήθηκε στην Ουκρανία. Όταν ήταν 5 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της σε ένα χωριό στα Χανιά. Αν και έχει την Κρήτη στην καρδιά της, πλέον ζει στην Αθήνα. Όταν ήταν 7 ετών μπήκε στη ζωή της ο στίβος. Συμμετείχε σε πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές θέσεις και μετάλλια. Το 2004 την επέλεξαν ως μια από τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς και μάλιστα ήταν μια από τις λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Το 2012 ανακάλυψε το Muay Thai. Άρχισε τις προπονήσεις από περιέργεια και τελικά, το ερωτεύτηκε. Με πείσμα, πίστη και υπομονή, ξεπέρασε τον εαυτό της και πλέον έχει αφιερώσει την αθλητική της καριέρα αλλά και τη ζωή της στην πολεμική αυτή τέχνη από την Ταϊλάνδη έχοντας καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Ως μέλος της επιτροπής Γυναικείου Αθλητισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι (Π.Ο.Μ) δραστηριοποιείται, από τις αρχές του 2018,  κατά της βίας κατά των γυναικών και κατά του παιδικού bullying στην Ελλάδα. Η Κάτια Τσόβγκαν συνδυάζει το Muay Thai με το fitness - δύναμη και θηλυκότητα σε μια πολεμική τέχνη που κερδίζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες γυναίκες. 

Η ξανθιά… Τίνκερμπελ, όπως είναι το ψευδώνυμό της, που στο ρινγκ μεταμορφώνεται σε πολεμίστρια, δηλώνει έτοιμη να αφήσει για λίγο την αγαπημένη της πολεμική τέχνη και τους αθλητές της για να ζήσει στο έπακρο την πρόκληση του Nomads.

Άλεξ Καββαδίας. Τραγουδιστής, Ηλιούπολη     

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας αγγλόφωνος ποπ - ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στο Σίδνεϋ, όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, από Έλληνες γονείς.

Υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Το 2014, ο Άλεξ Καββαδίας άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.

Ο Άλεξ, πέρα από τη μουσική,  σε καθημερινή βάση ασχολείται ενεργά με τον Αθλητικό Σύλλογο, «Άθλος Ηλιούπολης» στον οποίο είναι αντιπρόεδρος. Αθλείται συστηματικά και, όπως χαρακτηριστικά λέει, «μπορεί να τρέχει σαν κοτόπουλο αλλά δεν κουράζεται ποτέ». Αν θα του λείψει κάποιος, όσο θα βρίσκεται στο Nomads, αυτή θα είναι η μητέρα του και δευτερευόντως, το μαξιλάρι του.

Αθηνά Κωστοπούλου, 22 ετών. Αθλήτρια Handball, Θεσσαλονίκη

Η Αθηνά Κωστοπούλου είναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Παράλληλα, ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα με τους latin χορούς γιατί μέσω της τεχνικής τους, βελτιώνει την ευλυγισία της στο handball.

Έχει μάθει να λειτουργεί μέσα σε ομάδα και γνωρίζει πάντα ποιος είναι ο ρόλος της σε αυτήν. Δεν ξεχνάει, όμως, ποτέ τους στόχους της, στους οποίους είναι προσηλωμένη. Στο Nomads θέλει να ξεπεράσει τα όριά της. Αν και πιστεύει στον εαυτό της, θέλει να «κρατάει μικρό καλάθι».  Δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό και συγκεκριμένα με τις σπεσιαλιτέ του πατέρα της.

Δημήτρης Κουκουρίκης, 39 ετών. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Κουκουρίκης γεννήθηκε στην Βέροια και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τη Χαλκιδική. Ο Δημήτρης είναι αυτοδημιούργητος και γνωρίζει καλά πως όταν ακολουθείς με πάθος τα όνειρά σου, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή. Εργάζεται από την ηλικία των 16 ετών και μέχρι τα 25 του, κατάφερε να είναι ιδιοκτήτης. Στα 35 του, γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, τη σύζυγό του, Νάταλι, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Μαρία-Λουίζα και Μιχαήλ-Άγγελο.

Εργάζεται σκληρά το καλοκαίρι αλλά τον χειμώνα ταξιδεύει και ανανεώνεται κάνοντας αυτά που του δίνουν ενέργεια. Ανάμεσα σε αυτά είναι η γυμναστική pilates και η yoga. Στην ζωή δεν ακολουθεί καμία στρατηγική αλλά μόνο το ένστικτό του. Συνταγή επιτυχίας για εκείνον είναι το “go with the flow”.

Δημήτρης Γιαλαμάς, 28 ετών. Ιδιοκτήτης Sport Café, Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης Sport Café στην Θεσσαλονίκη. Έπαιζε για χρόνια ποδόσφαιρο και αγαπάει την κολύμβηση και τα extreme sports. Δηλώνει εγωιστής, ειλικρινής και μεθοδικός. Θεωρεί ότι είναι ακομπλεξάριστος και τρελός. Του αρέσει να ρισκάρει και να νικάει. Έχει αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για εκείνες στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Δήλωσε συμμετοχή γιατί βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Τo Nomads το βλέπει χαλαρά, όπως άλλωστε, και την ίδια την ζωή. Είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και εάν τύχει και κερδίσει θα αφιερώσει τη νίκη του στην ομάδα. Motto του, η έκφραση «όλα Good».

Δημήτρης Κοργιαλάς, 47 ετών. Τραγουδιστής, Αθήνα

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι συνθέτης και τραγουδιστής της electro pop/rock μουσικής καθώς και στιχουργός. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τρία άλμπουμ, δύο αγγλόφωνα για το εξωτερικό  κι ένα με ελληνικό στίχο,  που πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα. Πρόκειται για συλλογή ετών με δικά του τραγούδια, τα οποία έχει ξεχωρίσει σε όλη την πορεία του.

Είναι παντρεμένος  με την Φωτεινή Ψυχίδου και πατέρας ενός αγοριού 17 μηνών. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, είναι λάτρης του ψαρέματος, καθώς κατάγεται από οικογένεια ψαράδων, μια τέχνη που θέλει να τη μάθει στο γιο του για να συνεχίσει την παράδοση. Το ψάρεμα, του έμαθε - όπως λέει -  να «αλιεύει» στο περιβάλλον της ζωής του, κάτι που πιστεύει πως θα του φανεί χρήσιμο στο Nomads. 

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του φύσει αισιόδοξο, με πολλή αγάπη για τους πάντες ενώ θέλει να έχει κοντά του αυθεντικούς ανθρώπους. Για τον Δημήτρη Κοργιαλά το Nomads είναι μια πρόκληση.

Γρηγόρης Μόργκαν, 39 ετών. Μουσικός, Λος Άντζελες

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ζει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και είναι ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογράφησης με το συγκρότημά του. Όταν δεν βρίσκεται σε περιοδεία, είτε στην Αμερική είτε στην Ευρώπη, επισκέπτεται την Ελλάδα.

Ως λάτρης του surf ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας τα… σωστά κύματα. Μέχρι τα 25 του έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Θεωρεί πως είναι ανοιχτόμυαλος και ότι προσαρμόζεται εύκολα ενώ αναζητά την αυθεντικότητα στους ανθρώπους. Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του και δεν διστάζει να βγει μπροστά, αν χρειαστεί, για το καλό όσων βρίσκονται γύρω του. 

Είναι χορτοφάγος τα τελευταία δύο χρόνια και πιστεύει στη δύναμη του μυαλού. Ο διαλογισμός και η yoga θεωρεί πως θα του φανούν χρήσιμα στις «δύσκολες» στιγμές του Nomads.

Τόνια Σολανάκη, 31 ετών. Πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης, Χανιά

Η Τόνια Σολανάκη είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει  πτυχίο ναυαγοσωστικής, massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες. Έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αγωνίζεται στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

Η Τόνια νιώθει πιο άνετα μέσα παρά έξω από το νερό. Είναι γνήσια Κρητικιά, κοινωνική και προσιτή. Δηλώνει αυθόρμητη και παρορμητική, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου -  στοιχεία που την καθιστούν απαραίτητη σε μια ομάδα. Μέσω του Nomads, η Τόνια θέλει να κάνει περήφανους τους αγαπημένους της που θα την παρακολουθούν από την Κρήτη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 97
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.