E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Black Friday 2018: Οδηγός αγορών με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις

Τι να αγοράσετε το Black Friday 2018

Mια μέρα αφιερωμένη στους λάτρεις των εκπτώσεων

Τι να αγοράσετε το Black Friday 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Black Friday ξαναγυρνάει φέτος στις 23 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγαλύτερη γιορτή εμπορίου είναι αναμφίβολα μια μέρα αφιερωμένη στους λάτρεις των εκπτώσεων οι οποίοι λαμβάνου μια φορά το χρόνο την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις υψηλότερες εκπτώσεις σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Παρόλο που αυτό ακούγεται σαν μια ιδανική κατάσταση με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και τα 90%, μπορεί να καταλήξει σε χρέη ή υπερβολικές αγορές προϊόντων που πραγματικά δεν χρειαζόμαστε. Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε τον Black Friday οδηγό με προσφορές που όντος αξίζουν το κυνήγι.

Ηλεκτρονικά Είδη (Laptops, Tablets, Smartphones)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ηλεκτρονικά είδη είναι πιθανώς στη λίστα των αγορών Black Friday κάθε αγοραστή. Οι έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν πάντα κορυφαίες προσφορές σε tablets, laptops smartphones. Πολύ συχνά οι εκπτώσεις φτάνουν έως και -85% της αρχικής τιμής. Μερικές φορές το προϊόν που έχετε στο νου σας μπορεί να μην έχει μεγάλη ή καθόλου έκπτωση κατά τη διάρκεια του Black Friday. Ψάξτε για ένα προϊόν με παρόμοια χαρακτηριστικά για να έχετε ανταλλακτικές.

Σχεδιαστές μόδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κύριες προσφορές του Black Friday είναι σε προϊόντα μεγάλων σχεδιαστών. Με εκπτώσεις από 30% έως 50%, η Μαύρη Παρασκευή είναι μια ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας και να καλωσορίσετε την καινούρια σεζόν με στυλ και κομψότητα. Φέτος ψάξτε για προσφορές σε επώνυμα παπούτσια και τσάντες μεγάλων σχεδιαστών.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης θέλουν να πουλήσουν το απόθεμα που έχει απομείνει, ώστε να κάνουν χώρο για τη χειμερινή συλλογή. Φροντίστε να ψάξετε για προσφορές που παρέχουν δωρεάν προϊόντα ή εκπτωτικά κουπόνια σε ιστοσελίδες με προσφορές από τα καταστήματα όπως το black-friday.global. Θα σας είναι πολύ χρήσιμα ειδικά όταν κάνετε ηλεκτρονικά ψώνια. Θα εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταξιδιωτικές προσφορές με ορισμένη χρονική περίοδο

Αεροπορικές εταιρείες, ιστοσελίδες κρατήσεων online και ξενοδοχεία κάθε χρόνο προσφέρουν ευκαιρίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ακόμη και εκατοντάδες ευρώ. Ωστόσο, αυτές οι προσφορές είναι συνήθως περιορισμένες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έτσι δεν είναι χρήσιμες σε όλους. Εάν είστε ευέλικτοι με το χρόνο σας, τότε αυτές οι προσφορές είναι ένα must-have του Black Friday.

Όσο για αυτούς που δεν μπορούν να πάνε διακοπές όποτε θέλουν, με λίγη υπομονή σίγουρα θα βρεθεί μια προσφορά που θα ταιριάξει στις ανάγκες τους. Οι ιστοσελίδες όπως το Skyscanner ή Kayak είναι ο ευκολότερος τρόπος να ψάξετε για συγκεκριμένες ταξιδιωτικές προσφορές. Να παρακολουθείτε ιστοσελίδες όπως αυτές, επειδή διαφορετικοί λιανοπωλητές προσφέρουν διαφορετικές εκπτώσεις, ταξιδιωτικές προσφορές και κουπόνια.

Αθλητικά είδη

Αν περιμένετε τη σωστή στιγμή για να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών ή μια νέα τσάντα γυμναστικής, τότε το Black Friday είναι αυτή η στιγμή. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας χαμηλής πώλησης σε αθλητικά. Για αυτό οι εκπτώσεις του Νοεμβρίου ξεπερνάνε τις εκπτώσεις ολοκλήρου του έτους. Αυτό που κάνει τις προσφορές ακόμα πιο ελκυστικές είναι ότι μπορείτε να πάρετε τα νεότερα μοντέλα με εκπτώσεις και σε πολλές περιπτώσεις οι εκπτώσεις αυτές ξεκινάνε από το 30%.

Πολλοί online λιανοπωλητές διοργανώνουν flash sale τα οποία μπορούν να διαρκέσουν από δύο ώρες έως και μία ημέρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο Newsletter των καταστημάτων όπου επιθυμείτε να αγοράσετε, ιστοσελίδες κουπονιών και σε online λιανοπωλητές.

Σπιτικά & Κουζινικά

Από μίξερ και καφέ μηχανές έως πλυντήρια και air-conditioners, τα περισσότερα σπιτικά και κουζινικά είδη το Νοέμβριο και ειδικά το Black Friday έχουν μειωμένες τιμές. Έτσι μπορείτε να τα αποκτήσετε με ακαταμάχητες εκπτώσεις και προσφορές.

Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν δωρεάν εγκατάσταση ή δωρεάν ασφάλιση για τα προϊόντα σας. Για αυτό αξίζει να παρακολουθείτε τέτοιου είδους προσφορές.

Τα προαναφερόμενα είναι συνήθως οι κατηγορίες προϊόντων που παραδοσιακά προσφέρουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε βαρύτητα μόνο σε αυτές τισ κατηγορίες όταν ψωνίζετε κατά τη διάρκεια του Black Friday. Κάντε έξυπνες επιλογές και καλή τύχη!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Unboxing Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Unboxing Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Unboxing Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Πως να φτιάξεις γρήγορα κι εύκολα νηστίσιμη μηλόπιτα

Unboxing Σήμερα

Και νόστιμη πάνω απ` όλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Unboxing Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Unboxing Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Unboxing Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Unboxing Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Unboxing Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Unboxing Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.