THINK

Σε αυτό το ναό τιμούν... το αντρικό μόριο!

St. Priapus Church

Σε αυτό το ναό τιμούν... το αντρικό μόριο!

Ένα ντοκιμαντέρ με το έξυπνο τίτλο "The Dickumentary" (Διαθέσιμο τώρα για την ευχαρίστησή σας!) δείχνει την φιλοσοφία και τις παραδόσεις που έχουν ρίζες στο ναό του Priapus, που λατρεύει το αντρικό μόριο. Ναι αυτή εκκλησία, υπάρχει και είναι σε διάφορα μέρη της Αμερικής και του Καναδά.

Ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του '70 ως αφιέρωμα στον Πρίαπο τον θεό της γονιμότητας. Από τότε ιδρύθηκαν ναοί σε πόλεις του Τέξας, της Νέας Υόρκης και του Καναδά!

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Πρίαπος είναι θεός της γονιμότητας, προστάτης των υποζυγίων και οικόσιτων ζώων, των καρποφόρων φυτών, των κήπων και των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Είναι υιός του Διονύσου και της Αφροδίτης.

"Ο ναός είναι ένας χώρος συγκέντρωσης και έκφρασης", λέει ο ιερέας Δαβίδ Κάσιντι σε συνέντευξή του. "Ο ναός είναι ένας χώρος για μας για να αισθανόμαστε ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι, να εξερευνήσουμε τους εαυτούς μας, να μάθουμε για τον εαυτό μας, να μεγαλώσουμε, να εξελιχθούμε και να γίνουμε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας".

Ο συνταξιούχος πλέον Κάσιντι λέει ότι η φιλοσοφία του ναού είναι πραγματικά πολύ βασική, τονίζοντας τη σχέση μεταξύ της σεξουαλικότητας και της πνευματικότητας. Έχοντας ανατραφεί σε ένα αυστηρό καθολικό νοικοκυριό στο Κεμπέκ, λέει ότι δεν ήταν πάντα σίγουρος πως να συνδεθεί με άλλους που αισθάνονταν τον ίδιο τρόπο που αισθανόταν αυτός. Οι φιλίες που έχει κάνει στον Ναό του άλλαξαν τη ζωή.

"Το αντρικό μόριο είναι ιερό και πρέπει να το τιμάμε κάθε μέρα" λέει ο ιδρυτής. Ανάμεσα στις 10 εντολές του ναού είναι και ο αuνανισμός συχνά, και η ενασχόληση με το μόριο τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 290 / position2: 1055
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb